Seminarii > Secretele Succesului Magic Leadership Seminarii Business


Despre seminar

Leadership înseamnă charismă, încredere, motivaţie, eficienţă, putere de influenţă... şi oare câţi oameni şi-au descoperit liderul din ei?

Un adevărat lider este cel care îi inspira pe alţii să facă de bună voie ceea ce au oricum de făcut. El debordează entuziasm şi energie şi, prin puterea exemplului său, este urmat spontan de către ceilalţi.

Seminarul Magic Leadership îţi oferă soluţii practice pentru a deveni un astfel de lider influent şi eficient. Acest seminar îţi împărtăşeşte totodată formula prin care să exprimi tot ce ai mai bun în tine în forma optimă, astfel încât să îţi transmiţi cât mai eficient mesajul celorlalți.

Există mulţi oameni cu realizări remarcabile sau cu idei geniale care au atâtea lucruri frumoase de spus şi de împărtăşit celorlalți. Cu toate acestea, puţini dintre ei știu cum să o facă.

Există de asemenea oameni plini de încredere şi de entuziasm care își doresc să îi însufleţească şi pe cei din jurul lor. Şi totuși, puţini au această abilitate.

Ce face diferența între un discurs timorat şi o prezentare încununată de ‘aplauze la scenă deschisă’?
Cum este posibil să alungi tracul şi să faci astfel încât auditoriul să îţi ‘soarbă’ de pe buze fiecare cuvânt?

Seminarul Magic Leadership conține o serie de aplicații practice pe care le vei testa pe loc pentru a te convinge de eficienţa lor, astfel încât să pleci acasă cu noi abilităţi de a ţine prezentări într-un mod relaxat şi fluent. Aplicând informațiile predate în viața de zi cu zi, nu doar că te vei simți în elementul tău în faţa oamenilor sau pe scenă şi îţi vei expune eficient mesajul pe care vrei să îl transmiți, ci vei deveni un lider din ce în ce mai bun.

Liderul este cel care păşeşte primul acolo unde vrea să îi conducă pe ceilalți. Poți insufla celorlalți încredere doar având încredere în tine.

Fie că ții prezentări pentru a promova un produs sau serviciu, fie că predai în faţa elevilor sau ai o echipă pe care vrei să o motivezi, îţi vei creşte puterea ta de influenţă şi abilitatea de a accesa la voinţă o stare plină de resurse pentru a o transmite apoi şi celorlalți.

Mai multa încredere şi entuziasm, creşterea charismei sau promovarea rapidă într-o funcţie superioară... sunt doar câteva dintre efectele acestui seminar asupra celor care au participat la el.

Vei regăsi şi în acest seminar aceeaşi orientare către eficienţă şi rezultate, conform principiului: “Dacă ceva merită făcut, atunci merită să fie făcut BINE”

Un lider este cel care, acolo unde alţii ezită, el face pasul înainte. Liderul este mereu primul şi, prin puterea exemplului său, el este urmat apoi de încă unul… şi încă unul…

Fă acum primul pas! Fii TU liderul!
+ Mai mult

Beneficii

Seminarul este intensiv, interactiv şi practic. Vei asista la prezentări, explicaţii şi demonstraţii şi, în plus, ai posibilitatea să pui întrebări, să participi la discuţii şi să aplici informaţiile predate.

Iată pe scurt câteva dintre subiectele care vor fi abordate în cadrul acestui seminar:
 • Ce înseamnă să fii lider – puterea exemplului personal
 • Ce să faci şi ce să nu faci în timpul unei prezentări
 • Cum să “cucereşti” audienţa: cum să te mişti, vorbeşti, respiri, priveşti, etc.
 • Obţinerea stării de raport cu un grup de persoane
 • Cum să faci ca produsul sau serviciul tău să fie mai atrăgător
 • Folosirea eficientă a ancorelor în timpul prezentărilor
 • Controlul stărilor
 • Puterea de influenţă: cum să induci auditoriului stări pozitive
 • Amplificarea încrederii în sine
 • Cum să îţi dezvolţi/foloseşti charisma
 • Folosirea eficientă a limbajului
 • Impactul gesturilor în comunicare
 • Folosirea vocii şi a tonalităţii în transmiterea eficientă a mesajului
Şi altele…

În preţul seminarului sunt incluse şi coffee break-uri.
+ Mai mult

Trainer

Cristian Răducan
Personal & Professional Life Coach, Trainer NLP


Îşi face meseria cu atâta naturaleţe încât nu ştii ce să crezi: este un talent înnăscut, are o vastă experienţă în sala de training sau amândouă. Te surprinde prin modul cum combină profesionalismul cu emoţia şi umorul cu eficienţa practică. Este un om al rezultatelor şi îţi transmite acest lucru prin fiecare gest. Întâlnirea cu el nu doar că îţi încărcă bateriile, ci îţi inspiră motivaţie, încredere şi poftă de acţiune.

Cine este Cristian Răducan...
 • Este Trainer NLP, DHE (Design Human Engineering) şi Hypnotic Practitioner certificat de SNLP (The Society of Neuro-Linguistic Programming) - Dr. Richard Bandler (co-fondatorul NLP)
 • Este Peak Performance Coach, Life Coach şi Business Coach
 • A studiat cu cei mai renumiţi lideri mondiali în dezvoltare personală şi NLP:
  • Anthony Robbins – unul dintre cei mai influenţi traineri şi motivatori ai lumii
  • Dr. Richard Bandler – co-fondator al NLP (Neuro-Linguistic Programming)
  • John LaValle – Master Trainer
  • Paul McKenna – Master Trainer
  • Joseph McClendon – Master Trainer
 • Are peste 14 ani de experienţă în domeniul dezvoltării personale
 • A ţinut seminarii, traininguri şi workshopuri în România, Danemarca şi Suedia
 • A lucrat ca Peak Performance Coach pentru echipele de handbal masculin Steaua Bucureşti, HCM Constanţa şi în prezent colaborează cu Echipa Naţională de Handbal Masculin a României
 • Mai mult de 3.500 de oameni din 12 ţări au aplicat cu succes metodele sale de transformare, obţinând intr-un timp foarte scurt rezultate evidente si durabile

Citeşte mai multe detalii despre Cristian Răducan pe blogul personal
+ Mai mult

Testimoniale

Adrian Stângă 34 ani - Timişoara
Am făcut primul curs de dezvoltare personală la MMS pentru că l-am primit cadou de la un prieten drag. Dumnezeu să-i dea sănătate pentru că a fost cel mai util cadou!
Auzisem de dezvoltare personală, citisem şi cărţi, am ascultat şi audio-book-uri, dar cursurile lui Cristi sunt cu totul altceva. Este de fapt diferenţa între comercial şi valoarea adevărată.

Laura Mărgulescu, 37 ani - Liber întreprinzător
Pe Cristi merită să-l cunoşti la seminar nu doar pentru informaţii, pentru atmosfera şi descoperirile pe care le vei face despre tine, ci şi pentru că ai de învăţat enorm despre comunicare prin simpla lui prezenţă. E atât de conştient de el însuşi, încât naturaleţea şi libertatea cu care împărtăşeşte TOT ce e de împărtăşit in acel moment, pentru tine si pentru ceilalţi, fac seminarul viu, vibrant, dens şi marcant. E carismatic prin felul în care se pune la dispoziţia ta, prin expunerea personală care arată pasiunea de a te însoţi şi ghida spre zonele în care TU ai nevoie.
Umple încăperea, pompează energie, ştie ce are de făcut şi, deşi se bazează pe cunoaştere, experienţă şi trăiri, se deschide inspiraţiei, iar asta face să apară miracolul. Deşi e tânăr, are zeci de ani de când practică tainica punere in slujba a ceva mai înalt decât el. Doar asta să fie diferenţa faţă de alţi traineri şi ar fi suficient să-l aleg dintre mulţi.
+ Mai mult

Program

Consultă agenda noastră pentru următorul seminar ‘Magic Leadership’ programat.

Seminarul durează 2 zile (sâmbătă şi duminică), astfel:

- Sâmbătă (10:00-18:00)
10:00-11.30 – Seminar partea I
11:30-11:45 – Coffee Break (inclus)
11:45-13:00 – Seminar Partea a II-a
13:00-14:30 – Pauză
14:30-16:00 – Seminar Partea a III-a
16:00-16:15 – Coffee Break (inclus)
16:15-18:00 – Seminar Partea a IV-a

- Duminică (10:00-14:00)
10:00-11.30 – Seminar partea a V-a
11:30-11:45 – Coffee Break (inclus)
11:45-14:00 – Seminar Partea a VI-a
+ Mai mult

Vreau si eu

Accesează acum acele soluţii practice pentru a deveni un lider chiar şi mai influent. Amplificându-ţi charisma, încrederea, motivaţia, eficienţa şi puterea de influenţă, îi inspiri pe ceilalţi prin puterea exemplului tău personal. Vei constata că eşti urmat de ei în mod spontan.

Fă click pe „ÎNSCRIE-TE ACUM” şi vei afla mai multe detalii referitoare la valoarea investiţiei pentru acest seminar precum şi la promoţiile şi discounturile de care poţi beneficia în acest moment.
+ Mai multMastering Mind and Soul

"Încearcă să fii un om de valoare şi nu neapărat un om de succes."
Albert Einstein

Ai putea fi interesat şi de: