Seminarii > Secretele Succesului Magic Leadership Seminarii Business


Despre seminar

Succes: mai mulţi bani, un profit mai mare, casa visurilor tale, maşina pe care ţi-o doreşti, semnarea unui contract important sau promovarea pe care o aştepţi de multă vreme... Ce înseamnă succesul PENTRU TINE?
O afacere sau o cariera de succes îţi pot aduce siguranţă financiara pentru o viaţă împlinită. Însă în ce constă succesul unei cariere sau al unei afaceri? O firma sau un job există atâta timp cât produsul, serviciul sau ideea pe care le promovează se vând. Este simplu. Oricât de mult ar încerca unii să evite vânzarea – procesul în sine sau chiar simpla rostire a cuvântului – fără vânzare nu există succes in afaceri.
„Ingredientul” esenţial din reţeta succesului oricărei afaceri este PUTEREA DE INFLUENŢĂ. Un vânzător de succes ştie că, pentru a vinde, are nevoie să îşi dezvolte şi să îşi folosească eficient puterea de influenţă.
A-ţi dezvolta puterea de influenţă nu este o opţiune ci, în lumea în care trăim, este o necesitate. Fie o foloseşti în mod conştient, pentru binele tău şi al celor apropiaţi, fie îi laşi pe alţii să o folosească în locul tău – şi nu totdeauna într-un mod pozitiv.
Un om influent este stăpân în primul rând pe propriile sale acţiuni, decizii şi stări, pentru ca apoi să îi poată însufleţi sau influenţa şi pe ceilalţi. Vânzarea înseamnă influenţă, iar influenţa este un transfer de stare. Ca sa o transmiţi, este necesar mai întâi să o ai. Ca să vinzi, trebuie să ai ceea ce se cere, să trăieşti mai întâi tu acea stare pe care ceilalţi vor să o ‘cumpere’.
În seminarul „Secretele Succesului”, vei învăţa modalităţi practice prin care să îţi creşti şi să îţi foloseşti puterea de influenţă în situaţii de viaţă reale.
Ce se produce în mintea ta şi a clientului?
Ce este de fapt vânzarea?
Cum să depăşeşti obiecţiile cumpărătorului şi să finalizezi procesul vânzării?
Cum sa fii tu însuţi mulţumit şi să ai un client mulţumit?
Vei avea satisfacţia de a-ţi găsi propriile soluţii şi de a-ţi da propriile răspunsuri odată cu asimilarea unor principii de bază ale succesului. Aplicându-le, posibilităţile sunt practic infinite.
Descoperă acum acele ‘secrete‘ care, aplicate, pot să transforme o afacere bună într-una extraordinară sau să îţi multiplice în scurt timp veniturile.
+ Mai mult

Beneficii

Seminarul este intensiv, interactiv şi practic. Vei asista la prezentări, explicaţii şi demonstraţii şi, în plus, ai posibilitatea să pui întrebări, să participi la discuţii şi să aplici informaţiile predate.

Iată pe scurt câteva dintre subiectele care vor fi abordate în cadrul acestui seminar:
 • Crezuri financiare – identificare, schimbare
 • Ce? De ce? Cum? – puterea clarităţii, a motivaţiei şi a acţiunii eficiente
 • Triada emoţională – cum să influenţezi propria ta stare şi pe a celorlalţi
 • Puterea de influenţă – cum să o dezvolţi şi să o foloseşti conştient
 • Secrete şi reţete în negocieri – captează interesul, depăşeşte obiecţiile clientului, mergi până la capăt!
 • Procesul vânzării – cum să obţii nu numai o vânzare încheiată, ci şi un client mulţumit
 • De ce cumpăra oamenii – aducând suficiente motive emoţionale şi logice, poţi facilita vânzarea
 • Metaprograme – identifică ‘filtrele’ decizionale ale clientului şi vei şti să îi vorbeşti limba
 • Submodalităţile succesului – mici modificări care fac diferenţe mari în negocieri şi nu numai.
Şi altele...

În preţul seminarului sunt incluse şi coffee break-uri.
+ Mai mult

Trainer

Cristian Răducan
Personal & Professional Life Coach, Trainer NLP


Îşi face meseria cu atâta naturaleţe încât nu ştii ce să crezi: este un talent înnăscut, are o vastă experienţă în sala de training sau amândouă. Te surprinde prin modul cum combină profesionalismul cu emoţia şi umorul cu eficienţa practică. Este un om al rezultatelor şi îţi transmite acest lucru prin fiecare gest. Întâlnirea cu el nu doar că îţi încărcă bateriile, ci îţi inspiră motivaţie, încredere şi poftă de acţiune.

Cine este Cristian Răducan...
 • Este Trainer NLP, DHE (Design Human Engineering) şi Hypnotic Practitioner certificat de SNLP (The Society of Neuro-Linguistic Programming) - Dr. Richard Bandler (co-fondatorul NLP)
 • Este Peak Performance Coach, Life Coach şi Business Coach
 • A studiat cu cei mai renumiţi lideri mondiali în dezvoltare personală şi NLP:
  • Anthony Robbins – unul dintre cei mai influenţi traineri şi motivatori ai lumii
  • Dr. Richard Bandler – co-fondator al NLP (Neuro-Linguistic Programming)
  • John LaValle – Master Trainer
  • Paul McKenna – Master Trainer
  • Joseph McClendon – Master Trainer
 • Are peste 14 ani de experienţă în domeniul dezvoltării personale
 • A ţinut seminarii, traininguri şi workshopuri în România, Danemarca şi Suedia
 • A lucrat ca Peak Performance Coach pentru echipele de handbal masculin Steaua Bucureşti, HCM Constanţa şi în prezent colaborează cu Echipa Naţională de Handbal Masculin a României
 • Mai mult de 3.500 de oameni din 12 ţări au aplicat cu succes metodele sale de transformare, obţinând intr-un timp foarte scurt rezultate evidente si durabile

Citeşte mai multe detalii despre Cristian Răducan pe blogul personal
+ Mai mult

Testimoniale

Ing. Ec. Bogdan Chiriac, 39 ani - Sales Manager
Experienţele MMS - Cristian Răducan au fost ceva inedit şi extraordinar în viaţa mea.
Vorbesc despre peste 8 seminarii, între 2 si 9 zile fiecare, la care am participat în ultimii 5 ani, alături de prieteni, frate, tată.
Este greu să vorbeşti despre alţii. Imaginează-ti un grup de 15-30 prieteni, într-un mediu relaxat, puşi pe treabă şi la obiect.
Datorita lor: Am învăţat să ascult, să privesc, să tac, să analizez mai bine comunicarea mea şi a celorlalţi.
Am cunoscut oameni deschişi la îmbunătăţiri permanente, interesaţi de rezultate şi care au rezultate.
Am ÎNDRĂZNIT MULT mai mult pentru mine - ca business şi carieră, mai mult pentru familia mea - care a crescut numeric şi în importanţă.
Am noi instrumente de a-mi croi o cale în viaţă şi le folosesc.
Viaţa este mai bogată, mai plină de simboluri şi valori la care mă raportez.

George Marius Iaru, 49 ani - Director sucursala CEC Bank Braila
Am aplicat informaţiile acumulate la seminar aproape peste tot: în business (la serviciu, în relaţiile cu clienţii pentru a vinde mai multe produse bancare), în familie, în relaţia de cuplu, în viaţa socială, în ONG-uri (unde am reuşit să atrag şi să conduc câteva proiecte). În urma participării la seminar, am remarcat o creştere a optimismului, a persuasiunii şi a intensităţii trăirii vieţii.
Trainerul să o ţină tot aşa şi îl aştept cu noi seminarii marca RĂDUCAN! Sunt tonifiante!

Eduard Puiu
Participarea la seminar pentru mine a însemnat descoperirea unei călătorii de două zile pe un tărâm necunoscut, captivant şi care mi-a creat imediat "dependenţă" :-) .
În opinia mea, nu doar informaţiile ajută, ci şi mentalitatea pe care ţi-o implementează acest mod de viaţă deprins cu ajutorul MMS. Efectele sunt vizibile dacă îţi antrenezi zilnic creierul cu metodele învăţate.
Mulţi sunt sceptici la ideea de seminar pentru dezvoltare personală, dar cu MMS e altceva, am învăţat să îmi ţin viaţa în palmă şi să o privesc pe toate feţele...

Alina Marinescu, 35 ani - Corporate Affairs Manager
Am avut şansa de a participa la majoritatea trainingurilor organizate de MMS. Tocmai acesta este motivul pentru care le recomand cu multa încredere şi entuziasm.
Cristi este un profesionist desăvârşit. Foarte uman, responsabil, prietenos şi plin de umor. Este genul de om implicat, căruia îi pasă.
Ştie să pună întrebările cele mai potrivite şi nu se mulţumeşte cu răspunsuri generale, indigeste. Şi atunci e incomod... însă e un prieten atent şi extrem de onest.
+ Mai mult

Program

Consultă agenda noastră pentru următorul seminar ‘De la Robot la VIAŢĂ’ programat.

Seminarul durează 2 zile (sâmbătă şi duminică), astfel:

- Sâmbătă (10:00-18:00)
10:00-11.30 – Seminar partea I
11:30-11:45 – Coffee Break (inclus)
11:45-13:00 – Seminar Partea a II-a
13:00-14:30 – Pauză
14:30-16:00 – Seminar Partea a III-a
16:00-16:15 – Coffee Break (inclus)
16:15-18:00 – Seminar Partea a IV-a

- Duminică (10:00-14:00)
10:00-11.30 – Seminar partea a V-a
11:30-11:45 – Coffee Break (inclus)
11:45-14:00 – Seminar Partea a VI-a
+ Mai mult

Vreau si eu

Fii un om influent, stăpân pe propriile tale acţiuni, decizii şi stări. Învaţă să îţi foloseşti puterea de influenţă în situaţii de viaţă reale obţinând astfel succesul: mai mulţi bani, un profit mai mare, casa visurilor tale, maşina pe care ţi-o doreşti, semnarea unui contract important sau promovarea pe care o aştepţi de multă vreme.
Fă click pe „ÎNSCRIE-TE ACUM” şi vei afla mai multe detalii referitoare la valoarea investiţiei pentru acest seminar precum şi la promoţiile şi discounturile de care poţi beneficia în acest moment.
+ Mai multMastering Mind and Soul

"Încearcă să fii un om de valoare şi nu neapărat un om de succes."
Albert Einstein

Ai putea fi interesat şi de: