Seminarii > Secretele Succesului Magic Leadership Seminarii Business


Despre seminar

Dezvoltarea puterii de influenţă, creşterea vânzărilor, o echipă mai motivată şi mai eficientă, o atmosferă degajată în care oamenii muncesc cu drag... sunt doar câteva dintre avantajele unui seminar personalizat pentru firma ta.

În ultima perioadă, din ce în ce mai multe firme au înţeles că dezvoltarea companiei înseamnă creşterea fiecărui om care lucrează pentru aceasta. Oricât ar părea de dură afirmaţia, o firmă nu există fără oamenii din ea. Fie că vorbim de manageri, oameni de vânzări, contabili, etc., cu toţii duc firma către acel progres pe care ei îl înţeleg şi îl obţin în primul rând în viaţa lor. Şi bineînţeles că ideal ar fi să ai în echipa ta doar oameni motivaţi, eficienţi, bine pregătiţi, care îţi aduc rezultate maxime cu un minim de efort. Însă ce faci dacă nu toţi angajaţii tăi s-au născut cu aceste calităţi? Vestea bună este că ele se pot învăţa.

Un training personalizat are avantajul de a se adresa nevoilor unice ale companiei tale, intervenind exact în locul în care îţi doreşti să faci o schimbare în bine.

De aceea, o primă etapă înainte de a formula programa unul astfel de training este să obţinem de la clienţii noştri o listă cât mai clară a scopurilor, zonelor problemă, nevoilor, preocupărilor pe care vor să le soluţioneze prin training.

Iată câteva zone cărora se poate adresa un astfel de seminar personalizat:
 • Creşterea Vânzărilor
 • Team Building
 • Time & Life Management
 • Comunicare
 • Work-Life Balance
 • Leadership & Presentation Skills
+ Mai mult

Trainer

Cristian Răducan
Personal & Professional Life Coach, Trainer NLP


Îşi face meseria cu atâta naturaleţe încât nu ştii ce să crezi: este un talent înnăscut, are o vastă experienţă în sala de training sau amândouă. Te surprinde prin modul cum combină profesionalismul cu emoţia şi umorul cu eficienţa practică. Este un om al rezultatelor şi îţi transmite acest lucru prin fiecare gest. Întâlnirea cu el nu doar că îţi încărcă bateriile, ci îţi inspiră motivaţie, încredere şi poftă de acţiune.

Cine este Cristian Răducan...
 • Este Trainer NLP, DHE (Design Human Engineering) şi Hypnotic Practitioner certificat de SNLP (The Society of Neuro-Linguistic Programming) - Dr. Richard Bandler (co-fondatorul NLP)
 • Este Peak Performance Coach, Life Coach şi Business Coach
 • A studiat cu cei mai renumiţi lideri mondiali în dezvoltare personală şi NLP:
  • Anthony Robbins – unul dintre cei mai influenţi traineri şi motivatori ai lumii
  • Dr. Richard Bandler – co-fondator al NLP (Neuro-Linguistic Programming)
  • John LaValle – Master Trainer
  • Paul McKenna – Master Trainer
  • Joseph McClendon – Master Trainer
 • Are peste 14 ani de experienţă în domeniul dezvoltării personale
 • A ţinut seminarii, traininguri şi workshopuri în România, Danemarca şi Suedia
 • A lucrat ca Peak Performance Coach pentru echipele de handbal masculin Steaua Bucureşti, HCM Constanţa şi în prezent colaborează cu Echipa Naţională de Handbal Masculin a României
 • Mai mult de 3.500 de oameni din 12 ţări au aplicat cu succes metodele sale de transformare, obţinând intr-un timp foarte scurt rezultate evidente si durabile

Citeşte mai multe detalii despre Cristian Răducan pe blogul personal
+ Mai mult

Portofoliu

 • Procter & Gamble Romania – 3 workshop-uri work-life balance
 • BCR Asigur[ri de Viaţă – seminar de leadership în comunicare
 • Nedcon Maritime – team building
 • FOA – Copenhaga, Danemarca - seminar de leadership şi presentation skills
 • Imobiliar Expert Grup - seminar de vânzări personalizat; consultanţă şi follow up
 • B&B Collection - 3 seminarii de vânzări
 • Safe Invest Romania - seminar de vânzări
 • CORA - team building
 • ABC Cosmetics - seminar de leadership
+ Mai mult

Testimoniale

Alina Marinescu, 35 ani - Corporate Affairs Manager
Am avut şansa de a participa la majoritatea trainingurilor organizate de MMS. Tocmai acesta este motivul pentru care le recomand cu multa încredere şi entuziasm. Cristi este un profesionist desăvârşit. Foarte uman, responsabil, prietenos şi plin de umor. Este genul de om implicat, căruia îi pasă. Ştie să pună întrebările cele mai potrivite şi nu se mulţumeşte cu răspunsuri generale, indigeste. Şi atunci e incomod... însă e un prieten atent şi extrem de onest.

George Marius Iaru, 49 ani - Director sucursala CEC Bank Braila
Am aplicat informaţiile acumulate la seminar aproape peste tot: în business (la serviciu, în relaţiile cu clienţii pentru a vinde mai multe produse bancare), în familie, în relaţia de cuplu, în viaţa socială, în ONG-uri (unde am reuşit să atrag şi să conduc câteva proiecte). În urma participării la seminar, am remarcat o creştere a optimismului, a persuasiunii şi a intensităţii trăirii vieţii.
Trainerul să o ţină tot aşa şi îl aştept cu noi seminarii marca RĂDUCAN! Sunt tonifiante!

Adina Moise, 42 ani - Director de Vânzări
Atmosfera din timpul seminarului este excepţională, de la început, mai ales pentru cei care se lasă purtaţi de către trainer, cu toată încrederea şi sinceritatea. Mi-au plăcut Ierarhia Valorilor, Cele 6 Nevoi Umane, Cuplul Durere - Plăcere... nu aş rata nici o tema din seminarii. Mi-au adus fericirea mai aproape de împlinire, o viaţă mai uşoară, mai multă bucurie în fiecare zi, mai mult succes în plan profesional.
Am dobândit în special abilitatea de a transforma situaţiile dificile în unele de succes, pe plan relaţional şi profesional.
Am aplicat informaţiile învăţate în toate domeniile. M-au ajutat prin aplicare, conştientizare, aplicare, transformare... am mai multă bucurie şi putere personală.
Am remarcat în viaţa mea schimbări mari: de la modul de viaţă care a devenit mai aproape de ceea ce îmi doream şi mă împlineşte, până la modul de relaţionare, la muncă sau în familie.

Liviu Păsat, 37 de ani - Business Partner al Lyoness Holding Europe AG
A fost un seminar plin de energie de la care am plecat cu inima plină de încredere în mine însumi şi în capacitatea mea de a obţine rezultate!
Am exerciţii pe care le fac aproape zilnic în urma seminarului. Acum pot să îmi schimb mai uşor crezurile, să îmi gestionez starea interioară şi să mă disociez de stările negative, ştiu să îmi stabilesc mai bine un obiectiv nou.
Am folosit aceste abilităţi în plan personal (mă ajută în crearea, gestionarea şi dezvoltarea propriei mele stări interioare), în business (am folosit cunoştinţele dobândite la seminariile pe care le predau) şi în relaţii (relaţiile mele personale cu ceilalţi s-au îmbunătăţit din momentul în care sunt atent la crezurile lor, la modul lor de viaţă, la obiectivele pe care le au).
Trainerul este profesionist, super funny, plin de energie, dinamic, plin de determinare, orientat către rezultate şi special pentru mine - un trainer demn de urmat. Mergi neapărat la acest seminar! Este o experienţă care merită trăită, dacă vrei să schimbi rapid, în bine, ceva în viaţa ta!

Laura Mărgulescu, 37 ani - Liber întreprinzător
Pe Cristi merită să-l cunoşti la seminar nu doar pentru informaţii, pentru atmosfera şi descoperirile pe care le vei face despre tine, ci şi pentru că ai de învăţat enorm despre comunicare prin simpla lui prezenţă. E atât de conştient de el însuşi, încât naturaleţea şi libertatea cu care împărtăşeşte TOT ce e de împărtăşit in acel moment, pentru tine si pentru ceilalţi, fac seminarul viu, vibrant, dens şi marcant. E carismatic prin felul în care se pune la dispoziţia ta, prin expunerea personală care arată pasiunea de a te însoţi şi ghida spre zonele în care TU ai nevoie.
Umple încăperea, pompează energie, ştie ce are de făcut şi, deşi se bazează pe cunoaştere, experienţă şi trăiri, se deschide inspiraţiei, iar asta face să apară miracolul. Deşi e tânăr, are zeci de ani de când practică tainica punere in slujba a ceva mai înalt decât el. Doar asta să fie diferenţa faţă de alţi traineri şi ar fi suficient să-l aleg dintre mulţi.
+ Mai mult

Contacteaza-ne

Seminariile personalizate pentru companii pot să dureze 1 sau 2 zile. Valoarea investiţiei diferă în funcţie de tematica aleasă, de durata seminarului şi de numărul de participanţi. Ne poţi face o propunere de colaborare şi îţi vom da detaliile suplimentare adresate specific nevoilor şi particularităţilor firmei tale.

Contactează-ne la:
My Fieldset
 1. (necesar)
 2. (Adresa de e-mail valida)
 

cforms contact form by delicious:days

+ Mai multMastering Mind and Soul

"Încearcă să fii un om de valoare şi nu neapărat un om de succes."
Albert Einstein

Ai putea fi interesat şi de: