Seminarii > De la Robot la Viata Relatia de Cuplu


Despre seminar

‘Provocarea secolului’ sau ‘oaza fericirii’? O relaţie de cuplu împlinită, devenită pentru unii un mit deja, reprezintă în perioada actuală atât o mare provocare, cât şi o sursă importantă de fericire. Cum să faci faţă provocării şi să ai parte de cât mai multă bucurie şi fericire în relaţie – iată întrebarea la care răspunde acest seminar.

El reprezintă, în primul rând, un excelent demers de autocunoaştere şi de înţelegere a interacțiunii dintre un bărbat şi o femeie, de transformare a propriilor comportamente şi de integrare a lor într-o relație împlinitoare.

În viața fiecăruia dintre noi există sau ne dorim să existe o relație, fie că îi spunem familie, căsnicie, iubire sau dragoste. Relația de cuplu, ca şi lipsa acesteia, preocuparea de a avea o relație sau de o face să fie şi mai frumoasă, sunt lucruri care ne influențează din plin deciziile, comportamentul şi stările pe care le trăim zi de zi.

Seminarul ‘Relația de Cuplu’ este locul în care descoperi soluții pentru a obţine şi a păstra relaţia de cuplu pe care ţi-o doreşti, soluții pe care le poți aplica în oricare din următoarele 3 situații:
 • Ai o relație frumoasa şi vrei să o faci chiar mai împlinitoare.
 • Ești intr-o relație de care nu ești 100% mulțumit şi pe care vrei să o duci la următorul nivel.
 • Momentan ești singur şi vrei sa obții relația pe care ţi-o dorești.
Cum arată pentru tine relația pe care ti-o dorești? Ce fel de persoană s-ar afla într-o astfel de relație? Cum ești tu? Cum să te transformi astfel încât să obții relația dorită? Sunt întrebări care vor defini, rând pe rând, etape importante ale transformării tale. Acest proces nu se referă atât de mult la ce vrei să obții, cât mai degrabă te conduce către ce vrei să devii.

Subiecte inedite, întrebări țintite şi răspunsuri pline de sens, discuții incitante ‘condimentate’ cu umor, aplicații practice foarte eficiente... iată pe scurt câteva dintre punctele de atracție ale acestui seminar. Descoperă, aplică şi bucură-te de transformările pe care le obții în relația şi în viața ta.

Avertisment:
Conform lucrărilor lui Sigmund Freud, limbajul de tip ‘adult‘ sau interzis minorilor are un impact foarte puternic asupra stării emoţionale a oamenilor. Pe durata acestui seminar, pentru obţinerea transformării şi abordarea unor subiecte considerate tabu, este posibil să fie folosit un astfel de limbaj. Această precizare este un aviz adresat celor ‘sensibili’ la glumele cu tentă erotică şi o invitaţie pentru cei cu simţul umorului.
+ Mai mult

Beneficii

Seminarul este intensiv, interactiv şi practic. Vei asista la prezentări, explicaţii şi demonstraţii şi, în plus, ai posibilitatea să pui întrebări, să participi la discuţii şi să aplici informaţiile predate.

Iată pe scurt câteva dintre subiectele care vor fi abordate în cadrul acestui seminar:
 • Puterea Viziunii: ce fel de relaţie vrei să ai şi cu ce fel de persoană
 • Reinventează-te: ce fel de persoană vrei să devii pentru a avea relaţia pe care o visezi
 • Îndrăgostire vs. iubire: strategii pentru ‘focul de artificii’ sau ‘căldura de acasă’?
 • Valorile in cuplu: de ce ia naştere sau se destramă o relaţie
 • Regulile iubirii: învaţă să vorbeşti ‘limba’ celuilalt pentru a-ţi exprima iubirea
 • Venus si Marte: ‘cadoul’ ascuns în diferenţele dintre bărbaţi şi femei
 • ‘Inima rănită’: ce putem învăţa din suferinţă şi cum o putem depăşi
 • Metaprograme: cât de des este prea des şi cât de rar este prea rar
 • Cele 6 Nevoi Umane: aplicaţii practice în relaţia de cuplu
 • ‘Negocierea’ conflictelor în ‘dormitor’: înţelege mesajul şi controlează starea
 • Evitarea rutinei: accesul la sursa pasiunii
 • Poziţiile... perceptuale :-) în relaţia de cuplu
Şi alte surprize…

În preţul seminarului sunt incluse şi coffee break-uri.
+ Mai mult

Trainer

Cristian Răducan
Personal & Professional Life Coach, Trainer NLP


Îşi face meseria cu atâta naturaleţe încât nu ştii ce să crezi: este un talent înnăscut, are o vastă experienţă în sala de training sau amândouă. Te surprinde prin modul cum combină profesionalismul cu emoţia şi umorul cu eficienţa practică. Este un om al rezultatelor şi îţi transmite acest lucru prin fiecare gest. Întâlnirea cu el nu doar că îţi încărcă bateriile, ci îţi inspiră motivaţie, încredere şi poftă de acţiune.

Cine este Cristian Răducan...
 • Este Trainer NLP, DHE (Design Human Engineering) şi Hypnotic Practitioner certificat de SNLP (The Society of Neuro-Linguistic Programming) - Dr. Richard Bandler (co-fondatorul NLP)
 • Este Peak Performance Coach, Life Coach şi Business Coach
 • A studiat cu cei mai renumiţi lideri mondiali în dezvoltare personală şi NLP:
  • Anthony Robbins – unul dintre cei mai influenţi traineri şi motivatori ai lumii
  • Dr. Richard Bandler – co-fondator al NLP (Neuro-Linguistic Programming)
  • John LaValle – Master Trainer
  • Paul McKenna – Master Trainer
  • Joseph McClendon – Master Trainer
 • Are peste 14 ani de experienţă în domeniul dezvoltării personale
 • A ţinut seminarii, traininguri şi workshopuri în România, Danemarca şi Suedia
 • A lucrat ca Peak Performance Coach pentru echipele de handbal masculin Steaua Bucureşti, HCM Constanţa şi în prezent colaborează cu Echipa Naţională de Handbal Masculin a României
 • Mai mult de 3.500 de oameni din 12 ţări au aplicat cu succes metodele sale de transformare, obţinând intr-un timp foarte scurt rezultate evidente si durabile

Citeşte mai multe detalii despre Cristian Răducan pe blogul personal
+ Mai mult

Testimoniale

Raluca Elena Badea, 28ani - Medic dentist
A fost o experienţă foarte frumoasă. Atmosfera este plăcută, membrii echipei sunt foarte prietenoşi, tineri şi simpatici! Cred că oricine se poate adapta imediat la atmosfera seminarului... toată lumea zâmbeşte!
Întreg seminarul m-a impactat, cu toate temele discutate. Poate într-un fel tema cu nevoile umane mi-a plăcut cel mai mult. Aaaaa, şi felul în care Cristi a explicat modul de gândire diferit al femeilor şi al bărbaţilor. Încă visez la sertarul cu 'nimic' care există în mintea bărbaţilor. Îi invidiez pentru faptul că ei, bărbaţii, pot face CU ADEVARAT 'NIMIC'! :-)
Am început să văd anumite lucruri altfel, să îmi pară normale, 'la locul lor', să nu le mai văd ca şi proleme. De exemplu, nu mă mai supăr dacă un bărbat (şi nu mă refer numai la termenul de iubit, e valabil şi pentru o relaţie profesională, familială, etc.) nu 'acţionează' prima dată când îl rog ceva. Ştiu sigur că a doua oară când îl voi ruga, îi va suna cunoscut, iar a treia oară cu siguranţă va face ce l-am rugat. Am devenit mai înţelegătoare,mai tolerantă, am început să mă înţeleg şi pe mine.

Cerasela Hekman 33 ani
Am participat la toate seminariile MMS, dar dacă ar fi să am o preferinţă... mi-a plăcut mult seminarul despre relaţia de cuplu. Atmosfera este antrenantă (datorită caracterului interactiv), relaxată şi în acelaşi timp stimulantă. Este ca o porţie sănătoasă de voie bună, plus hrană pentru minte şi suflet.
Seminariile sunt foarte utile pentru orice om care are o aspiraţie reală de a-şi transforma şi înfrumuseţa viaţa.
Trainerul este în primul rând un om cu suflet deschis, determinat, puternic, capabil să producă transformări profunde în cei care le doresc şi cu un simt al umorului foarte bine dezvoltat. Simplu spus, este un model de urmat.

George Marius Iaru, 49 ani - Director sucursala CEC Bank Braila
Orice seminar MMS este un prilej de a-ţi încărca bateriile, de a acumula un tonus pozitiv şi poftă de viaţă! Pentru mine, întâlnirea cu MMS a fost una fericită, care mi-a schimbat modul de a trata problemele vieţii, un 'antidot' al agitaţiei şi stress-ului cotidian!

Toma Ionuţ Robert, 34 ani - Vânzător
Seminariile la care am participat au fost pline de informaţii pe care creierul meu vroia să le absoarbă şi în acelaşi timp atmosfera era una relaxanta (nu am văzut comedie la care să mă distrez aşa de bine - mai ales la 'Relaţia de Cuplu – Secrete şi Reţete').

Ruxandra, 34 ani - Medic
Printre cele mai importante abilităţi dobândite: reuşesc să-mi răspund la 'de ce' fac X sau Y acţiune (înainte erau frecvente situaţiile când nu vedeam sensul efortului de a-mi răspunde la asta), reuşesc să-mi setez scopuri şi să le şi ating, am învăţat de ce e important să-i spun iubitului meu CE VREAU şi să renunţ la a-mi imagina că el ar trebui să ghicească, am învăţat să accept că fiecare om îşi are propria 'hartă' pe care trebuie s-o respecţi.
Tema care mi-a plăcut cel mai mult la seminarii a fost 'tema pentru acasă' – cea de după seminarii. Aia e cea mai grea.
Nu există domeniu în care să nu se poată aplica! Cel mai elocvent exemplu din viaţa mea: am reuşit să ies după 13 ani (fără tare psihice) dintr-o relaţie care dura bolnăvicios şi să-mi construiesc o viaţă personală ideală (după harta mea, bineînţeles). Am învăţat să iau decizii şi să mi le asum.
+ Mai mult

Program

Consultă agenda noastră pentru următorul seminar ‘Relaţia de Cuplu – Secrete şi Reţete’ programat.

Seminarul durează 2 zile (sâmbătă şi duminică), astfel:

- Sâmbătă (10:00-18:00)
10:00-11.30 – Seminar partea I
11:30-11:45 – Coffee Break (inclus)
11:45-13:00 – Seminar Partea a II-a
13:00-14:30 – Pauză
14:30-16:00 – Seminar Partea a III-a
16:00-16:15 – Coffee Break (inclus)
16:15-18:00 – Seminar Partea a IV-a

- Duminică (10:00-14:00)
10:00-11.30 – Seminar partea a V-a
11:30-11:45 – Coffee Break (inclus)
11:45-14:00 – Seminar Partea a VI-a
+ Mai mult

Vreau si eu

Descoperă acele soluţii simple, practice şi eficiente pentru a obţine şi a păstra relaţia de cuplu pe care ţi-o doreşti. Creează viziunea, înţelege „regulile jocului” şi respectă-le cu naturaleţe. Te vei bucura nu doar de o relaţie frumoasă, ci şi de o viaţă mult mai împlinită.

Fă click pe „ÎNSCRIE-TE ACUM” şi vei afla mai multe detalii referitoare la valoarea investiţiei pentru acest seminar precum şi la promoţiile şi discounturile de care poţi beneficia în acest moment.
+ Mai multMastering Mind and Soul

"Pentru a avea mai mult decât ai obţinut, trebuie să devii mai mult decât eşti."
Jim Rohn

Ai putea fi interesat şi de: