Seminarii > NLP Practitioner NLP Master Practitioner


Despre seminar

Este probabil cel mai complet şi mai plin de surprize seminar pentru mulţi dintre participanţi – un fel de ‘experienţă de-o viaţă’ condensată într-o săptămână.

Dacă la celelalte seminarii întâlneşti aplicaţii specifice în anumite domenii ale vieţii: în relaţia de cuplu sau în afaceri de exemplu, la NLP Practitioner descoperi ‘secretele de culise’ ale transformării. Este locul în care începi să foloseşti instrumente de transformare foarte puternice, înţelegând principiile după care acestea funcţionează.

Înţelegerea esenţei, a ‘codului’ după care funcţionează mintea, îţi va aduce – prin practică – o eficienţă extraordinară în tot ceea ce faci. Succesul în orice domeniu – performanţă fizică, progres în carieră, prosperitate sau o relaţie de vis – depinde foarte mult de ceea ce se petrece în mintea ta, de ceea ce crezi sau gândeşti referitor la aceste lucruri, de modul cum ţi le reprezinţi. Mintea îţi poate debloca accesul la resurse nebănuite.

NLP Practitioner este demonstraţia practică a faptului că, schimbând modul în care gândeşti (vei afla exact CUM), poţi schimba apoi ceva în viaţa ta şi a celor de lângă tine.

Seminarul consta într-o serie de aplicaţii practice prin care:
 • Creezi transformări majore în felul în care gândeşti, simţi şi acţionezi.
 • Îţi stabileşti cu claritate scopurile.
 • Îţi instalezi noi crezuri şi comportamente care să te susţină în obţinerea rezultatelor pe care le urmăreşti.
 • Foloseşti limbajul cu o maximă eficienţă în comunicarea cu tine şi cu ceilalţi.
 • Identifici elementele care produc performanţa, le adaptezi şi le aplici în viaţa ta.
 • Dobândeşti acea atitudine prin care produci transformări cu flexibilitate şi naturaleţe în situaţii de viaţă reale.
Prea multe minţi sunt ‘contaminate’ de seriozitate şi au ‘calitatea’ de a se complica inutil. Acest seminar este un demers al transformării cu simplitate şi eficienţă. Nu este nevoie de ani întregi de efort pentru a obţine rezultatele pe care le doreşti. Un practicant NLP face diferenţa între ce îl sprijină şi ce îl încurcă în drumul lui, renunţă la ceea ce este inutil şi întăreşte ceea ce îl ajută. Este simplu de înţeles şi de aplicat, mai ales atunci când vei descoperi, chiar din prima zi de seminar, că NLP este totodată bucuria şi libertatea de a-ţi crea viaţa pe care ţi-o doreşti.

Posibilităţile sunt infinite... Fă loc transformării în mintea şi în viaţa ta începând chiar de acum!
+ Mai mult

Certificare

În urma examinării aptitudinilor, după încheierea seminarului vei obţine diploma de NLP Practitioner recunoscută internaţional, certificată de SNLP şi semnată de Dr. Richard Bandler, John LaValle şi Cristian Raducan.

The Society of Neuro-Linguistic Programming (SNLP) este prima şi cea mai mare organizaţie din lume pentru certificare, training, validare şi control al calităţii în domeniul Programarii Neuro-Lingvistice. Mastering Mind and Soul şi trainerul Cristian Răducan au certificarea SNLP in domeniul Programarii Neuro-Lingvistice pentru România.

Notă:
Întrucât semnarea certificatelor depinde de programul lui Richard Bandler, este posibil să primiţi certificatele la un interval de câteva săptămâni/luni după încheierea seminarului.
+ Mai mult

Beneficii

Seminarul este intensiv, interactiv şi practic. Vei asista la prezentări, explicaţii şi demonstraţii şi, în plus, ai posibilitatea să pui întrebări, să participi la discuţii şi să aplici informaţiile predate.

Iată pe scurt câteva dintre subiectele care vor fi abordate în cadrul acestui seminar:
 • Integrarea comportamentală a presupoziţiilor de bază ale NLP
 • Obţinerea şi menţinerea stării de raport
 • Alinierea şi conducerea verbală şi non-verbală
 • Elicitarea verbală şi non-verbală a răspunsurilor
 • Calibrarea cu ajutorul experienţei senzoriale
 • Sistemele de reprezentare (predicatele senzoriale şi zonele de acces)
 • Modelul Milton, Metamodelul
 • Elicitarea scopurilor formulate corect, a direcţiei şi a stării prezente
 • Suprapunerea şi traducerea sistemelor de reprezentare
 • Elicitarea, instalarea şi utilizarea ancorelor în toate sistemele senzoriale
 • Submodalităţi (utilizând inclusiv Linia Timpului, schimbarea crezurilor şi Swish-Pattern)
 • Accesarea şi construirea resurselor
 • Reîncadrarea contextului şi a conţinutului
 • Crearea şi folosirea metaforelor
 • Detectarea, elicitarea, folosirea şi instalarea strategiilor
 • Demonstrarea flexibilităţii comportamentului şi a atitudinii
În preţul seminarului sunt incluse suportul de curs şi coffee break-uri de-a lungul celor 7 zile.
+ Mai mult

Trainer

Cristian Răducan
Personal & Professional Life Coach, Trainer NLP

Îşi face meseria cu atâta naturaleţe încât nu ştii ce să crezi: este un talent înnăscut, are o vastă experienţă în sala de training sau amândouă. Te surprinde prin modul cum combină profesionalismul cu emoţia şi umorul cu eficienţa practică. Este un om al rezultatelor şi îţi transmite acest lucru prin fiecare gest. Întâlnirea cu el nu doar că îţi încărcă bateriile, ci îţi inspiră motivaţie, încredere şi poftă de acţiune.
Cine este Cristian Răducan...
 • Este Trainer NLP, DHE (Design Human Engineering) şi Hypnotic Practitioner certificat de SNLP (The Society of Neuro-Linguistic Programming) - Dr. Richard Bandler (co-fondatorul NLP)
 • Este Peak Performance Coach, Life Coach şi Business Coach
 • A studiat cu cei mai renumiţi lideri mondiali în dezvoltare personală şi NLP:
  • Anthony Robbins – unul dintre cei mai influenţi traineri şi motivatori ai lumii
  • Dr. Richard Bandler – co-fondator al NLP (Neuro-Linguistic Programming)
  • John LaValle – Master Trainer
  • Paul McKenna – Master Trainer
  • Joseph McClendon – Master Trainer
 • Are peste 14 ani de experienţă în domeniul dezvoltării personale
 • A ţinut seminarii, traininguri şi workshopuri în România, Danemarca şi Suedia
 • A lucrat ca Peak Performance Coach pentru echipele de handbal masculin Steaua Bucureşti, HCM Constanţa şi în prezent colaborează cu Echipa Naţională de Handbal Masculin a României
 • Mai mult de 3.500 de oameni din 12 ţări au aplicat cu succes metodele sale de transformare, obţinând intr-un timp foarte scurt rezultate evidente si durabile
Citeşte mai multe detalii despre Cristian Răducan pe blogul personal
+ Mai mult

Testimoniale

Robert Komartin 35 ani - spectator implicat (serios, aici chiar vreţi să spun că sunt economist?)
Am participat la "NLP Practitioner", "NLP Master Practitioner" şi "Relaţia de Cuplu – Secrete şi Reţete".
Pentru mine, cea mai plăcută experienţă a fost NLP Practitioner, datorită elementului de noutate absolută. Cel mai mult mi-a plăcut Modelul Milton.
Atmosfera este deschisă, prietenoasă. Impactul temelor asupra mea: "WOW!"
Am dobândit mai bune aptitudini de comunicare (între multe altele). Am remarcat că am mai mult calm, dincolo de presiunile de zi cu zi.
Cristi? Cool guy! AND he knows his job. Rare breed...
Experienţa seminariilor: Life changing. Voi spune şi altora să participe!

Adrian Sofronie - inginer
Beneficiul principal al seminarului a fost întâlnirea cu o nouă modalitate de a gândi, cu care am fost 'contaminat' şi prin care am privit viaţa altfel: mai clar, mai limpede, mai frumos, mai simplu, mai eficient şi mai adevărat. Ca să zic aşa, mi-am 'up-gradat' mintea cu un 'sistem de operare' superior, mai performant. (Nu mai spun de antivirus :-)). M-am îmbogăţit interior. După părerea mea, trainerul este un model ca Om şi ca Profesionist, un exemplu care demonstrează ceea ce predă prin fiecare vorbă şi faptă a sa. Îi sunt recunoscător.

George Marius Iaru, 49 ani - Director sucursala CEC Bank Braila
Toate întâlnirile cu echipa MMS au fost experienţe plăcute. Totuşi, pentru mine NLP Practitioner a fost ceva deosebit. Cristi ne-a dat uneltele şi ne-a trimis la 'pescuit'!
Atmosfera a fost captivantă. Cristi ştie când să accelereze şi când să frâneze, simte pulsul cursanţilor şi face să nu îţi dai seama că a trecut timpul. Cu folos, fiindcă perspectiva despre viaţă ţi se schimbă în bine. Optimismul este la el acasă la seminariile MMS!

Toma Ionut Robert, 34 ani - Vanzator
Am primit mai multă informaţie utilă şi accesibilă într-o oră de seminar decât în 'n' ani de şcoală.
Folosesc informaţiile pe care le-am învăţat peste tot - este o educaţie.
Simt mai multă linişte, încredere, predictibilitate în aspectele serioase ale vieţii.
Mi-a plăcut subiectul despre decizii - despre puterea pe care ţi-o dă decizia, despre determinare. Viaţa ta este direct influenţată de deciziile pe care le iei.
Seminariile la care am fost m-au făcut mult mai înţelept, mai puternic şi mai 'deştept'. Am dobândit abilitatea de înţelegere a oamenilor şi a vieţii (ca şi complexitate de manifestări) şi o comunicare excepţională.
Poţi fi prost, bun sau excepţional în viaţa ta – în urma unui astfel de seminar vei deveni strălucitor! Vei şti ce, de ce şi cum se întâmplă cu viaţa.

Brînduşa Călin, 35 ani - Managing Partener autovicsal.ro
Seminarul NLP Practitioner a fost primul contact cu NLP-ul şi a fost suficient de lung (o săptămână), astfel încât am avut ocazia să experimentez, să observ, să învăţ cum pot folosi în favoarea mea această ştiinţă, această artă a programării neuro-lingvistice.
Atmosfera a fost genială, naturală, relaxată, maxim eficientă... a avut toate ingredientele pentru a-mi facilita procesul de învăţare. Şi ce m-a impresionat foarte mult a fost abilitatea trainerului Cristian Răducan de a mă ţine prezentă în orice moment. Mi-a transmis pasiunea lui pentru NLP în cel mai eficient mod, mi-a arătat cum să-mi deschid mintea şi cum să folosesc puterea ei pentru a-mi face viaţa mai frumoasă, pentru a înţelege ca tot ce am sau mi se petrece este generat de propriile mele acţiuni. Mi-a repetat de câte ori am avut nevoie ca să înţeleg şi să îmi asum că stă în puterea mea să schimb tot ce-mi displace şi să mă bucur de viaţă, de ceea ce sunt şi vreau să devin . Ştiu că sună plastic, că poate sunt cuvinte mari, dar sunt extrem de sinceră când spun că i-aş ridica lui Cristi o statuie :) pentru că este genul de om pe care, odată ce l-ai întâlnit şi eşti deschis, îţi schimbă viaţa în bine.
+ Mai mult

Program

Consultă agenda noastră pentru următorul seminar ‘NLP Practitioner’ programat.

Seminarul durează 7 zile (sâmbătă şi duminică), astfel:

- Luni - Sâmbătă (10:00-18:00)
10:00-11.30 – Seminar
11:30-11:45 – Coffee Break (inclus)
11:45-13:00 – Seminar
13:00-14:30 – Pauză
14:30-16:00 – Seminar
16:00-16:15 – Coffee Break (inclus)
16:15-18:00 – Seminar

- Duminică (10:00-14:00)
10:00-11.30 – Seminar
11:30-11:45 – Coffee Break (inclus)
11:45-14:00 – Seminar
+ Mai mult

Vreau si eu

Trăieşte o ‘experienţă de-o viaţă’ condensată într-o săptămână şi descoperă acum ‘secretele de culise’ ale transformării. Este fascinant să înţelegi ‘codul’ după care funcţionează minte şi, punând în practică această înţelegere, să obţii succesul în orice domeniu – performanţă fizică, progres în carieră, prosperitate sau o relaţie de vis.

Fă click pe „ÎNSCRIE-TE ACUM” şi vei afla mai multe detalii referitoare la valoarea investiţiei pentru acest seminar precum şi la promoţiile şi discounturile de care poţi beneficia în acest moment.
+ Mai multMastering Mind and Soul

"Cei ce nu-şi pot schimba gândirea nu pot schimba nimic."
J. B. Shaw.

Ai putea fi interesat şi de: